2010. január 7., csütörtök

ONLYYOU CÍMLAP

Sziasztok!:)
Először is szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI! :)
Remélem mindenki jót bulizott,de persze csak mértékkel :D

Ezt a bejegyzést,annak szánom,hogy tisztázódjon végre,hogy mi is volt ez a címlap story velem kapcsolatban,amit már a chatben elkezdtünk boncolgatni.
Nem tudom kinek hangzik ismerősen a www.onlyyou.hu című oldal,ez egy ismerős/társkereső portál.
Itt minden hónapban más és más (modell) lányok kerülnek ki a főoldalra,azaz reklámarcai lesznek abban a hónapban a fent említett honlapnak.
Ahhoz,hogy kikerülj bármiféle oldalra,újságba stb. szerződés kellene és neked is meg a fotósnak is pénz járna érte,hiszen a ti munkáitokat használják fel,hogy hirdessék magukat.
Na most normál esetben ha felakarják használni valamelyik fotós képeit,akkor először is konzultálni kell,hogy hogyan is valósíthatnák meg az elképzelésüket.
Nálunk ez nem történt meg,nem volt a kép terjesztésére engedély a készítőnek a fotósomtól.
Szerencsére nekünk nem kellett jogi útra terelni a dolgot(ha az enyhe kis jelzés után is,kint maradtam volna,akkor a következő lépés a per lett volna...),mert miután jeleztük,hogy ez nem volt teljesen legális eljárási mód,lekerült a képem.

Röviden ennyi a nagy történet:) Berakom azért a képet,ha valaki nem látta volna,most meglesheti+2 másikat a decemberi fotózásomról.Xoxo: Patri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése