2010. február 1., hétfő

CRAZY Barbie fotózás

Sziasztooook!
Szószerint el vagyok havazva,de muszáj vagyok írni,mert már eléggé esedékes és hiányzik is. :)

Múlt szerdán,azaz január 27.-én újabb fotózáson vettem részt.
Mester Péter keresett meg,hogy szeretne velem együtt dolgozni és a fotókat külföldre(Milánóba) küldené ki,hogy ott is kipróbáljam magam.
Természetesen elvállaltam,mert ez egy óriási lehetőség és Péter neve is nagyon ismert a szakmában.
2 féle összeállítást csináltunk:
  • Az első szószerint ŐRÜLT volt. :) Nagyon fel volt tupírozva a hajam,erős sminkem volt és egy rövid lilás szaténruhában és bézs magassarkúban voltam.Először eléggé kétkedve néztem bele a tükörbe,hogy ebből mi fog kisülni,de a fotók azért megnyugtattak. :)
  • Másodszor, teljesen az első verzió ellentétére törekedtünk.A hajam hátra volt fésülve teljesen,vörös rúzs,lila ing,magasított derekú fekete szoknya és fekete magassarkú.Sokkal inkább a komoly,már felnőtt nő oldalam kellett megmutatnom.
Ez a fotózás nagyon különbözik az eddig munkáimtól,hiszen itt nem beauty képek készülnek,(Nem a természetes szépség a lényege.)hanem sokkal inkább művészi,(néha elvont)itt még fontosabb,hogy egy modell milyen "játékot" visz bele a képekbe.Ez a stílus az amit itt Mo.-on még annyira nem "divatos",de külföldön nagyon gyakori.
Nekem nagyon tetszett,jó volt egy új,egy másik oldalát is megismerni a modell szakmának. :)
Ezenkívűl meg kell említenem,hogy nagyon jó stábbal dolgoztam együtt: Sminkes-Gizur Anikó,Fodrász-Komáromi Katalin,Stylist-Svantner Szlivi(Saját tervezésű ruháival.) Mindenkinek ajánlom őket,tényleg profik ;)
Berakok pár fotót(most werket is:D),remélem tetszenek :) Aki szeretne annak küldhetek még át emailbe.
Ezenkívűl készült velem egy interjú,amit ezen a linken olvashattok: www.mesti.hu/rupp.htm


Na ennyit mára,legyetek rosszak,Xoxo : Patri