2010. május 2., vasárnap

L'oréal INOA Show

Sziasztoook!:)
Újra itt,hogy megosszam veletek az összes kulisszatitkot a L'oréal fashion showról,a próbákról és természetesen a castingról is!:)
Jó olvasgatást:)

2010.04.06. Golden gate- L'oréal show CASTING

6.-a előtt kb. 1 héttel kaptam az emailt az ügynökségemtől,hogy jelentkezőket várnak a 10.-én megtartandó L'oréal showra,ahol olyan neves fodrászok dolgoznak együtt velünk,mint: Hajas Laci,Zsidró Tomi,Szabados Iréne és még sorolhatnám.Először bele sem gondoltam,hogy ez mekkora lehetőség és nem egy nap eltelt,mire a válasz emailemben elküldtem az "ott leszek" visszajelzést.

Mikor először beléptem a casting helyszínére el sem hittem,hogy ennyi lány csak arra vár,hogy beválogassák őket a közé a bizonyos 21 lány közé,aki lehetőséget kap arra,hogy kiléphessen a kifutóra.Kb. 150-200 lány volt ott és természetesen a 90% profi modell volt,szép hosszú hajjal,úgyhogy kicsit megijedtem,hogy vajon mi lesz velem ott az addig válig érő hajammal..:)

Elkezdődött a válogató,2 csoportba kellett beállni,az egyik rész ahol vágnak is és festenek is(én álltam be ide) és a másik ahol csak festenek.
Az első turnusba 6 lányt szerettek volna,itt vágtak és mindenkinek szőkére festették a haját.
Hihetetlen volt,mert mikor elkezdtek körbe járkálni a fodrászok,hogy kiválasszák a saját modellüket,alig telt el 5 perc és "lestoppoltak",hogy velem mindenképpen szeretnének dolgozni.:) Kicsit megijedtem a rövid haj tudatától,de végülis rábólintottam...
De természetesen az,hogy kiválaszt a fodrász még nem jelent semmit,ugyanis a rendezés az francia kezekben állt és még ott a helyszínen megnézték a járásod és ha az nem tetszett akkor igenis NEMet mondtak neked,akárhogy is tetszettél...
Iszonyúan izgultam,hiszen még soha nem volt kifutós munkám és bár a 7 év tánc segített a ritmus érzékemen,de ez még nem old meg mindent.;D
De végülis minden rendben ment és IGENt mondtak rám!:) Akkora már annyira akartam az egészet,hogy bele sem akartam gondolni abba,hogy haza küldenek.
Kiválasztották a többi 15 modell lányt,lefotóztak minket,kitöltöttük és aláírtuk a szerződést és este 9körül haza mehettünk.

2010.04.07. L'oréal akadémia -ruha próba,haj festés és haj vágás

Reggel fél9-re kellett a L'oréal akadémiára megérkezni.Mire oda értem már javában folyt a sürgés-forgás,minden stylist,fodrász,modell össze-vissza futkorászott.
Megkaptuk a ruhánkat(amit be kell valljak imádtam:)) ,egy SZÖRNYEN magas sarkú szandál,egy latex naci és egy fekete fél vállas szatén felsőrész lett az enyém.
Utána következett a hajvágás,régen féltem ennyire:D Ígyis rövidnek tartottam a hajam,de ezek után már extrán:D Először nehezen fogadtam,de mostanra egészen megszoktam:) (Azért azt hozzá tenném,hogy az alapjáraton hullámos hajam folyamatos hajegyenesítésre szorul,hogy valahogy kinézzen az egyenes frufrum:D)
Miután kész voltunk a vágással,jött a hajfestés.Nem sokat változott a hajszínem,ugyanis a a legsötétebb szőke árnyalatával lett befestve.
Du. 3kor pedig elindultam haza...:)

2010.04.09. Golden Gate-L'oréal show kifutó próba

Reggel 9órára érkeztünk és kis csúszással már el is kezdődhetett a próba.
nagyon-nagyon hosszú órák teltek el,ugyanis először lement az első kép próbája,utána nyitottam én a második képet,majd jött a 3. és utána egy nagy finálé.
Pontos koreográfia volt,nem csak szimplán "kisétálás,póz és vissza",hanem mindenkinek ki volt találva külön-külön valami.
Irtózatosan lefáradtunk,du. 2ig tartott volna,de a végén mikor elpróbáltuk az egész showt egybe(ami egyébként szimplán 25 perc volt),mivel nem volt tökéletes újból el kellett próbálni.
Így du. 3órára végeztünk és ez a 7óra nagyon megterhelő volt.

2010.04.10. Sportmax 2 -A L'oréal INOA show napja

Reggel fél9re érkeztem meg a helyszínre,természetesen gyomorgörccsel,hihetetlen mód izgultam.:) Ezúton is köszönöm Hajas Lacinak a nyugtatgatást,nagyon-nagyon sokat segített,imádom ezt az embert!:)
Egész nap folyt a rohangálás,egy perc megállás sem volt.
Először átmentünk a Zsidró szalonba a hajmosás miatt,majd szárítás,utána sminkelés,majd ruha próba,utána utolsó főpróba(itt komolyan féltem attól,hogy nem tudom megcsinálni és elfogok esni abban a cipőben:D),majd utolsó hajformázások,gyors megbeszélés a rendezővel és a visszaszámlálás...Minden olyan gyorsan történt,fel sem fogtam,hogy eltelt 10 óra és ezalatt semmilyen ételt nem tudtam magamhoz venni a pörgés és az idegességem miatt,ezért Colával próbáltam feljebb tornászni a vércukorszintem.
Este 6órakor kezdődött volna a show,de fél órás csúszásban voltunk.A műsorvezető Ördög Nóri volt,volt egy beszéd majd elindult az ismert zene és az első kép modelljei színpadra léptek...
Nem emlékszem arra,hogy jobban izgultam volna,mint akkor...Most tényleg megtudtam milyen érzés az amikor a "szíved a torkodban dobog".
Majd a színfalak mögötti tévén láttam,hogy az első kép lassan véget ér és a kifutó kijáratához álltam.Felcsendült a zene és elindultam...
Ilyenkor akkora adrenalin löketet kap az ember,hogy elfelejti az izgulást és csak arra ehet gondolni,hogy most ÉN vagyok itt és 2300 ember csak rám kíváncsi.Hihetetlen érzés!:)
Lement a show,minden rendben volt,kijött minden ritmusra,mindenki jól teljesített és természetesen gyönyörű hajköltemények születtek!:)
Ezután természetesen jött a fotózkodás,a backstageben szinte csak fotósokat lehetett látni.Majd a jól megérdemelt ünneplés és pezsgőzés.Ekkor már elmúlt 9óra és realizálódott bennem,hogy valamit enni is kellene mostmár...:D

Nos ennyi volt,tömören,röviden a beszámolóm!:)
Tényleg életem egyik legmeghatározóbb élményei közé tartozik,hatalmas volt és nagyon jó érzés,hogy én is részt vehettem ebben,egy picit szülinapi előünneplésnek is számított!:)
Ha van még kérdésetek,nyugodtan írjátok meg ide : http://www.formspring.me/PatriciaRupp

Csók: Patri